Playlist lagu ada dekat bawah.. scroll down la kejap! and activate the playlist untuk lagi syok!:)

Saturday, 9 June 2012

10 things that i want in my life :)

  1. Redha Allah is the first priority
  2. Succes in Study
  3. Join kem macam Camprock. tapi taknak nyanyi cuma tempat je sama macam tu :)
  4. Pergi US. Nak sangat pergi countryside kat sana. duduk kat rumah ladang. Pergh. Heaven.Haha.
  5. Nak kerja dalam bidang Aeronautic Engineering. Nak buat kapal terbang sendiri. Enjin yang lebih selamat untuk alam..
  6. Memiliki Superbike. CBR Fireblade 1000cc. nak sgt :)
  7. Ada kereta Audi Q3 dan Kia Forte.
  8. Gaji 5 angka :)
  9. Rumah tepi bukit yang ada tasik macam dalam cite Harry Potter uh.
          Yang aku harapkan sangat-sangat :

     10. A   ROMANTIC   LOVE   STORY <3

11 comments:

Anonymous said...

10. A ROMANTIC LOVE STORY <3
eee. geli aku bal. nm ke?

Mohamad Iqbal said...

Newton/Meter ?

Mohamad Iqbal said...

sape la anon nih... oh come on, klau dah kawin kne la romantic..

Anonymous said...

100cc je? booooooooooooo cita2 rendah booooooo

Atiah Nadhirah said...

haha..kerek benor anon atas nih..lek ah, cita2 die.. haa, aku sokong,iqbal:D waah..seronok aku bace

Mohamad Iqbal said...

aku rasa macam kenal lah org2 diatas tuh.haha.. okay lah 1000cc.. Honda Goldwing 2000cc tu beso sgt.bnyk consumpt minyak.

Anonymous said...

ha tau pon 1000. tombok kang 100 hahaha. ouch kerek? sakitnya

Mohamad Iqbal said...

typo dowh..haha.superbike 100cc x lepass..haha
atiah: aku ingt lagi mse form 1 kau penah tanya aku ape tu kerek.haha.susah nak explain kt kau. akhirnya kau reti guna..terharu :')

Atiah Nadhirah said...

hahaha..fuyyooh kau ingat:D shine sungguh:)

Mohamad Iqbal Coriole said...

kau ingat x? haha.entah2 kau dah lpe.

Atiah Nadhirah said...

aku ingatlah..hee, aku pun macam kenal je anon nih..haha