Playlist lagu ada dekat bawah.. scroll down la kejap! and activate the playlist untuk lagi syok!:)

Thursday, 31 May 2012

My Friends

Kebanyakan daripada kawan-kawanku ada  lagu yang mengingatkan aku kat dia kalau terdengar lagi. Takda kena-mengana dengan Lyrics tau. Ia berlaku Secara Spontaniously.

1. Iqbal Hakim : Lighters, Eminem ft Bruno Mars
2. Muhammad Muqri : Fly to Seoul, 2pm
3. Muhammad Afiq Ramli : What About Now , Chris Daughtry
4. Eizlan Syawal : You Are Not Alone, Michael Jackson
5. Amir Muttaqin : Rocketeer, Far East Movement
6. Amirul Anas : Come Clean, Master Blaster
7. Muhammad Arif : Jalinan, UNIC
8. Ahmad Zaid : Fireflies, Owl City
9. Muhammad Akmal : Give Me Everything toning, Pitbull, Ne-yo
10. Ahmad Idris : Rolling in the deep, Adele
11.Ahmad Azim : Takda lagu..tapi bila tarannum je ingat Azim :)
12. Ahmad Muntazar : My Moment, Rabecca Black
13.Syafiudin : Someone Like You, Adele
14. Nur Mawaddah : Gotta Go My Own Way, HSM
15. Nur Hamizah : Stanby Me, Shinee
16. Atiah Nadhirah : Fearless, Taylor Swift
17. Nur Shahmina : The Story Of Us, Taylor Swift
18. Ain Shakinah : Solo, Iyaz
19. Aliya Fariha : Forever Young, One Direction
20.Hifdzi Zaim : Hold My Hand, Maher Zain
21. Zainab Mawaddah : Never say Never, Justin Bieber
22. Nur Atikah : Naturally, Salena Gomez
23. Farhah Aqilah : In My Head, Jason Derulo
24, Hanna Amirah: Soko, Take My Heart.
25. Farah Atikah : All Time Low, The wanted
26. Farrah Iwani : The Lazy Song, Bruno Mars

yang lain tuh ada jugak tapi tak sempat nak type lah..nanti aku try dengar balik2 lagu nostalgia lama okay :)

29 comments:

Atiah Nadhirah said...

yeah haha fearless:D

Mohamad Iqbal said...

aku akan sentiasa ingat :)

hakimz said...

Haha zaid dh beliebers skrg bal

hakimz said...

Hamizah mke cm korea ke bal? Sbb tu kau ingt dye from lgu shinee? Haha

SyafiudinMohdRohani said...

kau ilek je zahari. lagu aku paling shine kot

Atiah Nadhirah said...

haha..zaid bukan dari dulu gak ke, iqbal hakim? huh..syafiudin patut taruk jar of hearts..haha..

Mohamad Iqbal said...

pidin sebab masa kitorang lepak rumah akmal pas pmr dulu, dia selalu nyanyi lagu tuh.bile dgr lgu tuh, teringt time tu plak.. mmg precious moment lah.

... said...

haha lagu pebenda tu soko take my heart. aliya dpt lagu 1d :( haha

Mohamad Iqbal said...

OKay lah daripada lagu 10d grup akmal tuh.haha

william farquhar said...

dulu aku mmg batak ah lagu in my head tu. pandai kau bal. *clap2 trimas igt aku. terhatu sobsob :")

william farquhar said...

*terharu la sori typo hahah

Hanna Amirah said...

hahaha lagu soko tu mcm lagu utk baby. haha btw, thanks iqbal :)

Mohamad Iqbal said...

ia berlaku spontaniously.haha..ade antara lagu2 tuh, melody dia menggambarkan seseorang..haa.
lagu baby pon boleh lah..haha.

Anonymous said...

terhatu eh farhah? hahahahahahahahhaaahahaha baiklah murid2, hari ni cik farhah aqilah telah mencipta satu perkataan baru untuk kegunaan manusia sejagat. terhatu. kemudian diikuti dengan sobsobsob. *teeeerima kaasih cikgu*

Hanna said...

takde kerja beno anon kat atas ni ._.

Mohamad Iqbal said...

aku tau sape..haha

william farquhar said...

sama sama anak murid yg namanya anon! :D

Anonymous said...

baiklah murid2, sila bina ayat menggunakan perkataan bernas cik farhah.

saya cikgu, saya! saya terhatu sobsobsobsob hanna tak sokong saya.

ye betol! 10 points for gryffindor

william farquhar said...

hahaha lawak la anak murid saya yg sorg ni. lawaknya sampai xcukup nafas nk ketawa lolololololol

Mohamad Iqbal said...

desprete giler,,haha

Anonymous said...

sape desperate bal?

Anonymous said...

bangun semuaaaaa. sediaaaa. *tangan di dada membentuk huruf x* teeeerima kaaaaasih cikgu.

*seorang budak berjalan pergi je cikgu* cikgu, cikgu, saya nak tanya ni. saya ada guna perkataan terhatu sobsobsobsob, tetapi william ketawa tak cukup nafas. dia perli atau pon betol2? ataupon saya yang menyalahgunakan perkataaan?

silakan cikgu...

william farquhar said...

amboi awak, anak murid~ awak pggil cikgu dgn nama william je? sungguh kurang sopan~~

Anonymous said...

*pang**murid dilempang cikgu* huu sungguh biadap awak. siapa ajar cakap macam ni?

maafkan saya cikgu :(

*pang**kena lempang lagi sekali*

kenapa cikgu lempang saya?

*pang**lagi sekali*shhhh. jangan bersuara. saya ada dengar bunyi hantu

william farquhar said...

hantu yg terhatu sambil mengeluarkan bunyi sobsobsobsssssss~

Mohamad Iqbal said...

aku rindu korang :(

ain shakinah :D said...

haha... aq solo coz aq tnye ko kan??? hahah smart2...

Mohamad Iqbal Coriole said...

haah..hebad lah kau.still ingt bende uh.haha

SyafiudinMohdRohani said...

hahaha macam dulu2. cendekia :')